Impressiefoto
hier.')">Impressiefoto

Eagles Buurtleague ook op Facebook!

Ga naar www.facebook.com/eagles.buurtleague en worden vrienden!

Nieuwsoverzicht

12/02/11 Nieuwtje met een wat lange titel
12/02/11 Nieuwtje met een wat lange titel
12/02/11 Nieuwtje met een wat lange titel
12/02/11 Nieuwtje met een wat lange titel
12/02/11 Nieuwtje met een wat lange titel
Standen

Informatie

De Go Ahead Eagles buurtleague is een maatschappelijk project georganiseerd door Eagles4Deventer. Door middel van deze buurtleague moet de sociale cohesie in de wijken worden vergroot.

Tijdens de Go Ahead Eagles buurtleague worden verschillende activiteiten georganiseerd waar je als deelnemer aan mee doet. De data zijn te vinden onder het kopje ‘voortgezet onderwijs’ en dan ‘overzicht data’.

Het begint allemaal met de kick-off, de start van de buurtleague. Tijdens de kick-off krijg je als deelnemer een rondleiding door het stadion, volg je een aantal workshops die de buurtleague verder uitleggen en wordt een contract ondertekend voor de Go Ahead Eagles buurtleague. Hierbij zal de hele selectie van Go Ahead Eagles aanwezig zijn.

Hierna komt een wedstrijdbezoek en een training die wordt gegeven. Deze training zal worden gegeven door één van de trainers van Go Ahead Eagles op het eigen trainingscomplex naast het stadion.

Ook wordt er door Raster Jongerenwerk een voetbaltoernooi georganiseerd, de Raster Streetcup. Deze worde gehouden op de Cruyff courts in de wijken.

Tenslotte het belangrijkste onderdeel van de Go Ahead Eagles buurtleague, namelijk de Buurtacties. Dit houdt in dat je als team iets doet voor de maatschappij, het is je eigen keuze wat dat is. Wat je bijvoorbeeld zou kunnen doen, is een wijk schoonmaken, wandelen met ouderen en auto’s wassen etc. Zonder het doen van buurtacties zijn er geen prijzen te verdienen. Verdere informatie over de buurtacties is te vinden onder het kopje ‘voortgezet onderwijs’ en dan ‘buurtacties’.

Met al deze activiteiten zijn punten te verdienen, die uiteindelijk kunnen leiden tot het behalen van een prijs. Hoe de punten precies kunnen worden verdient en wat de prijs is die je als team kan winnen, is te vinden onder het kopje ‘voortgezet onderwijs’ en dan 'punten' en ‘beloning’.